Oosterkerk Scratch - The Young Messiah  

Wo 3 juli

Tijd scratch: 19:00 - 21:00 uur

Aanvang concert: 21:30 uur

Locatie: Oosterkerk Oosterheem

 

De scratch wordt mede

georganiseerd door podium320

Deelname Oosterkerk Scratch en 
bijwonen concert is gratis

Kom als toeschouwer naar de Oosterkerk Scratch om dit concert te kunnen bewonderen. De aanmeldingen lopen hoog op, natuurlijk kan er nog aangemeld worden. Maar zijn de toeschouwers ook van harte welkom bij dit gratis concert!

In één avond een stuk repeteren en dit op dezelfde avond nog uitvoeren? Het kan! Op woensdagavond 3 juli mag iedereen meedoen aan de scratch in de Oosterkerk. Musicus Johan van Oeveren zal zorgen dat zangers en zangeressen samen tot grote muzikale klasse komen tijdens deze bijzondere avond.

Zing je in een koor of heb je ervaring met zingen? Dan is deze gezellige én leerzame avond zeker wat voor jou! Studeer o.l.v. een ervaren dirigent met een groep enthousiaste mensen in twee uur een gedeelte van The Young Messiah in. Nodig al je vrienden en familie uit om na 2,5 uur jullie ingestudeerde repertoire gratis te komen aanschouwen.  

THE YOUNG MESSIAH

"Unto Us a Child is Born", "Every Valley", "I know that My Redeemer Liveth" en het majestueuze "Hallelujah"; zijn allemaal geliefde titels uit The Young Messiah gearrangeerd door Tom Parker. De wereldberoemde bewerking van Händel's meesterwerk blijft onverminderd populair en spreekt nog steeds een groot publiek aan. 

MEEDOEN AAN DE OOSTERKERK SCRATCH?
Heb je enige ervaring met zingen in een koor? Schrijf je dan hieronder gratis in. Aanmelden kan t/m 1 juli 2019. 

 

BELEEF HET EINDRESULTAAT TIJDENS HET CONCERT!
Liever niet zelf meezingen? Kom dan kijken naar het eindresultaat! Het gratis concert vindt om 21:30 uur plaats in de Oosterkerk aan het Oosterheemplein.

Ik doe graag mee aan de Scratch!

zoetermeerbruistnl-met-zwart.png